Oțelul Galaţi și-a reluat pregătirile, cu trei jucători noi în lot

Echipa de fotbal SC Oțelul Galaţi și-a reluat, luni după-amiază, pregătirile pentru returul Ligii a III-a, cu trei jucători noi în lot.

La primul antrenament al iernii, desfăşurat pe stadionul „Oţelul”, sub comanda antrenorului Alin Pînzaru, au fost prezenţi 23 de jucători. Noutățile grupării gălăţene sunt Cosmin Neagu (mijlocaș ofensiv, atacant), Robert Lucian Țicămucă (mijlocaș ofensiv) şi Călin Cristea (mijlocaș central-stânga). La primul antrenament au mai participat mijlocaşii Rareș Oană și Eduard Drăgan, ambii juniori aflați în probe.

Cosmin Neagu, în vârstă de 27 de ani, a mai evoluat la Delta Tulcea, Dunărea Galați, CSM Rm. Vâlcea, SC Bacău, Farul Constanța, Dacia Unirea Brăila, Hermannstadt și Energeticianul Petroşani. La FCM Dunărea Galaţi a jucat în sezonul 2013-2014, ca atacant, reuşind să marcheze 10 goluri.

Robert Lucian Țicămucă, în vârstă de 19 ani, crescut la Centrul de Copii și Juniori al Oțelului, a evoluat apoi la LPS Galați, Dinamo București, Juventus București și Sporting Liești.

Călin Cristea, în vârstă de 30 de ani, a trecut de-a lungul carierei pe la Unirea Alba Iulia, Pandurii Tg. Jiu, FC Brașov, Othellos Athienou (Cipru), Racing Beirut (Liban), CSM Rm. Sărat, Dunărea Călărași și Energeticianul Petroşani.

La capitolul plecări, pe lângă despărţirea de atacantul Marius Matei, figurează şi cedarea portarului Andrei Udeanu la Aerostar Bacău (Liga a II-a), sub formă de împrumut până în vară.

Obiectivul SC Oţelul este recuperarea diferenţei de trei puncte faţă de contracandidata SCM Gloria Buzău şi, implicit, obţinerea promovării în Liga a II-a. Primul joc oficial al gălăţenilor se va disputa pe 2 martie, pe teren propriu, în compania formației CSM Pașcani.

Articolul precedentPolițiștii gălățeni au prins doi ucraineni cu documente false
Articolul următorBătrân bătut crunt într-o scară de bloc din Galaţi