Suporter Club Oțelul Galați a obținut calificarea în faza finală a barajului de promovare în Liga a 2-a. Returul etapei I de la Suceava, cu Foresta, s-a încheiat la egalitate, scor 0-0, iar Oțelul s-a calificat în finala barajului grație victoriei, scor 3-0, din meciul de la Galați.

Chiar dacă s-a încheiat fără gol meciul de la Suceava a fost destul de activ, Oțelul a irosit câteva oportunități de a marca prin Neagu, Răducan sau Cârjan, în timp ce portarul Iulian Dinu a s-a remarcat prin intervențiile sale și siguranța oferită defensivei.

Antrenorul Petre Grigoraș a început în formula: Iulian Dinu – Teodor Farcaș, Stelian Cucu, Costin Ghiocel (cpt.), Dan Popescu, Ionuț Neagu, Fernando Dobre, Cosmin Stoian, Alin Nica, Gabriel Răducan, George Cîrjan. Au mai jucat: Marius Sevastian, Georgian Păun, Denis Cireș, Aurelian Petrache.

În faza finală a barajului de promovare în Liga a 2-a Oțelul va juca cu Dacia Unirea Brăila. Meciul tur al barajului cu Brăila va avea loc la Galați, 22 mai, în timp ce returul peste o săptămână, pe 29 mai, la Însurăței

Sursa: Realitatea de Galati