Jucătorii și staff-ul SC Oțelul Galați au plecat luni, în Antalya, Turcia, unde vor efectua în perioada 30 ianuarie – 10 februarie un stagiu centralizat de pregătire și vor  disputa și 4 partide de pregătire, împotriva unor adversari din Rusia, Macedonia, Uzbekistan și Germania.

Dorinel Munteanu a convocat un lot de 26 de jucători, dar este posibil ca în stagiul de pregătire să mai ajungă încă un atacant. În cantonamentul din Antalya au apărut și două noutăți în lot, mijlocașul dreapta Rareș Scocîlcă (18 ani), venit împrumut de la Universitatea Cluj-Napoca, și Cristian Ciobanu, mijlocaș lateral ce poate evolua și în spatele vârfului și chiar și pe postul de atacant, ultima dată la Gloria Buzău.

Iată lotul SC Oțelul Galați care se va deplasa în cantonament:

Portari: Cosmin Dur-Bozoancă, Rareș Pop

Fundași: Fracois Yabre, Costin Ghiocel, Andrei Rus, Ionuț Ilieș, Ștefan Farcaș, Gabriel Nedelea, Cristian Sîrghi, Dan Panait, Diego Zivulic

Mijlocași: Ionuț Neagu, Juri Cisotti, Octavian Ursu, Antonio Cruceru, Răzvan Gorovei, Mihai Adăscăliței, Vasile Jardan, Mario Mitoi, Laurențiu Maxim, Alin Nica, Denis Bordun, Rareș Scocîlcă (împrumut Universitatea Cluj-Napoca), Cristian Ciobanu (ultima dată la Gloria Buzău)

Atacanți: George Cîrjan, Andreas Chirițoiu

Mijlocașul central Denis Cireș va fi împrumutat până la finalul sezonului la Unirea Braniștea, în timp ce Darius Paharnicu, Alejandro Râpan, Ricardo Kip și Vanja Markovic vor continua antrenamentele la Galați.

Iată programul pe care îl va avea lotul Oțelului în perioada meciurilor de pregătire:

– Miercuri, 01 februarie | SC Oțelul Galați – Enisei Krasnoiarsk (1.Division Rusia L2, locul 4)

– Sâmbătă, 04 februarie | SC Oțelul Galați – KF Besa Dobërdoll (Macedonia Second League L2, locul 7)

– Luni, 06 februarie | SC Oțelul Galați – FK Olympic Tashkent (Super League Uzbekistan L1, locul 6)

– Joi, 09 februarie | SC Oțelul Galați – SVV Ulm (Regionalliga Südwest Germania L4, locul 1)

Primul joc oficial al roș-alb-albaștrilor în 2023 se va disputa în jurul datei de 25 februarie, pe terenul formației CSM Slatina, în etapa 17 a Ligii 2. Apoi, oțelarii vor primi pe teren propriu vizita celor de la Csikszereda Miercurea Ciuc (4 martie) și se vor deplasa pe terenul formației CSC Dumbrăvița (11 martie), în ultima rundă a sezonului regular.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentExecutivul a aprobat Hotărârea de Guvern privind Ghidul de guvernanță a platformei de cloud guvernamental
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET