SC Oțelul Galați a terminat la egalitate ultimul meci din sezonul regulat al campionatului Ligii a 2-a, în deplasarea de la Dumbrăvița. Echipa antrenată de Dorinel Munteanu au remizat, scor 1-1 (1-1) și a terminat sezonul regulat pe locul 3.

Gazdele au deschis scorul în minutul 10. Capătă a centrat din dreapta careului, iar Alexandru Piftor s-a demarcat bine la prima bară, și a reluat cu capul din fața lui Farcaș și l-a învins pe Pop. În minutul 14 Cruceru a primit o minge în centru și a pasat pe culoar pentru pătrunderea în careu a lui Octavian Ursu, care l-a învins pe Trifon din postura de unu la unu, și a trimis printre picioarele portarului. 

În repriza a doua, în minutul 65, Zivulic a șutat din 6 metri, dar Trifon a reușit să respingă în corner. 

Cu punctul câștigat la Dumbrăvița, Oțelul au terminat pe locul trei prima parte a campionatului 36 de puncte, din 19 jocuri. Luni, la sediul FRF se va stabili programul după care se va juca în play-off. Alături de Oțelul în grupa de promovare în Superliga vor mai juca: CSA Steaua București, Poli Iași, Unirea Dej, Gloria Buzău și Dinamo București.

SC Oțelul Galați: R. Pop – Farcaș, Yabre, Ghiocel, Nedelea, Jardan (min. 77 M. Adăscăliței), I. Neagu, Cruceru (min. 62 Zivulic), Oct. Ursu (min. 71 A. Nica), Mitoi (min. 62 L. Maxim), K. Fatai (min. 71 Cîrjan). Antrenor: Dorinel Munteanu

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentAnca Alexandrescu, despre cum a fugit Arsene din țară: „Nu cumva a beneficiat de informații din cadrul grupului de la Cluj?”
Articolul următorA murit Rudel Obreja, fostul președinte al Federației Române de Box