Oțelul Galați a făcut scor cu Sportul Chiscani în etapa a II-a din seria a II-a a Ligii a 3-a. Echipa lui Dorinel munteanu nu a avut milă de elevii pregătiți de Georgel Pascu. Gălățenii s-au impus cu 8-0 (2-0) fără să forțeze foarte mult, deși au reușit să dechidă scorul abia în minutul 26. 

După un început de meci în care Oțelul a atacat și Sportul s-a apărat, având abia în minutul 24 o primă acțiune în care au legat mai multe pase, în minutul 26 gălățenii au deschis scorul Neagu l-a deposedat la 25 de metri de poarta oaspeților pe Bahnașu, a avansat până la 18 metri și a șutat llângă bara din dreapta portarului Ghițun, 1-0. În minutul 31, după o lovitură liberă bătută de Sima la un adversar, gazdele au pornit un atac rapid pe partea stângă, la capătul căruia Niculae a centrat în centrul careului și Vasile Jardan venit din spate, nemarcat, a șutat fără replică pentru Ghițun, 2-0. 

După pauză gălățenii s-au dezlănțuit. În minutul 54 Cirjan i-a furat o minge la 25 de metri lui Mădălin Pascu, a intrat în careu și i-a pasat lui Cireș, acesta a prelungit la Cisotti, iar acesta i-a pasat lui Jardan la 15 metri, iar acesta a șutat în vinclul din dreapta, 3-0. În minutul 63 diferența s-a mărit. Niculae a luat o acțiune pe cont propriu de la centru terenului, a trecut de jucătorii adverși ca la antrenament și a șutat de la 16 metri, lângă bara din stânga portarului Ghițun, 4-0. 

În minutul 69 Cisotti a centrat de pe dreapta și Vadim Crîcimar a trimis în plasă de la 6 metri, nemarcat, 5-0. În minutul Niculae a centrat de pe stânga la bara a doua, iar Alejandro Râpan a reluat din 6 metri pentru 6-0. În minutul 76 Sportul Chiscani a făcut io triplă schimbare, iar imediat după reluarea jocului, când noii intrați nici nu s-au așezat bine în teren, gazdele au marcat golul 7, prin Jardan, cu un șut de la 17 metri. 

În minutul 83 Vaștag a executat un corner de pe partea dreaptă, iar Crîcimar a reluat cu capul din 6 metri, 8-0. 

Dorinel Munteanu, a trimis în teren următoarea formulă: Ursu – Rus, Yabre, Ghiocel, V. Niculae – Neagu, Jardan, Cireș – Cisotti, Cîrjan, Nica. Au mai evoluat: Crîcimar, Vaștag, Mereuță, Râpan și Dobre.

Georgel Pascu a jucat cu formula: Ghițun – M. Pascu, Sima, Dănăilă, Iancu, Capbun, Iacob, Eni, Bahnașu, Stroe, Crăciun. Au mai intrat: C. Bogdan, Sloată, T. Ioniță, Tarozzi, Scarlat. 

În etapa următoare, oțelarii se vor deplasa pe terenul formației Aerostar Bacău, în runda cu numărul 3 a Ligii 3. Partida va avea loc vineri, 10 septembrie, cu începere de la ora 17:00, pe stadionul Aerostar, din Bacău. Sportul Chiscani va juca acasă, cu CS Făurei, sâmbătă, 11 septembrie, de la ora 17.00.  

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentLudovic Orban, adevărul despre șantajul din tabăra lui Cîțu: Primari lăsați fără bani, oameni sunați să-și retragă like-urile: „Nu voi acceptă niciodată să las PNL pradă PSD”
Articolul următorA murit Ivan Patzaichin