SC Oțelul Galați câștigat sâmbătă, 27 februarie, scor 4-0 (1-0), partida amicală susținută pe teren propriu în compania formației Metalul Buzău, ocupanta locului 4 în seria IV a Ligii a 3-a.

Oțelul a deschis scorul în minutul 28, după o acțiune rapidă pornită din propria jumătate de teren. Farcaș a trimis o pasă în adâncime pentru Gavrilă. Acesta a intrat în careul oaspeților și i-a pasat la 7 metri lui Răducan, venit din spate, care a trimis în poartă. Gălățenii au mai avut câteva situații de a marca, dar scorul la pauză a rămas 1-0.

În repriza a doua Oțelul a mai marcat de trei ori. În minutul 63 Alecu a trimis o pasă printre apărătorii buzoieni pentru Dobre, care a rămas singur cu portarul și a trimis pe lângă acesta, de la 12 metri. În minutul 68 Neagu a șutat din vole de la 22 de metri, portarul a respins în față și Cîrjan a reluat în plasă de la 8 metri, 3-0. În minutul 71, la un corner de pe dreapta executat la prima bară de Stoian, Cucu a reluat cu capul din 6 metri, pe colțul scurt, și a marcat pentru 4-0. 

Antrenorul Petre Grigoraș a început jocul în următoarea formulă: Dinu – Farcaș, Cucu, Ghiocel (cpt), Sevastian – Neagu, Cireș, Bîrlădeanu – Gavrilă, Răducan, Nica. Au mai evoluat: Ursu, Stoian, Crihană, Dobre, Mihnea, Alecu, Petrache și Cîrjan.

Următorul amical pentru SC Oțelul Galați va fi sâmbătă, 6 martie, la Galați, cuHușana Huși, locul 4 în seria I a Ligii a 3-a.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentAcţiune de donare de sânge din partea a 55 de preoţi şi credincioşi din Tecuci
Articolul următorAu fost votate noile CA-uri ale societăților la care CLM Galați este acționar