SC Oțelul Galați a câștigat, scor 3-1 (1-0), partida de pregătire disputată astăzi pe teren propriu în compania colegei de serie din Liga 3, Viitorul Ianca.

Oțelarii au deschis scorul în minutul 22 prin Vasile Jardan, care a profitat de o eroare a portarului Mitrea, care a alunecat și practic i-a pasat jucătorului gălățean în centru careului de 16 metri. Scorul la pauză a fost 1-0 pentru echipa lui Dorinel Munteanu.

După pauză gălățenii au majorat scorul prin George Cîrjan, în minutul 64, când atacantul gălățenior a reluat în poartă cu capul, din 8 metri, după o centrare de pe partea dreaptă de la Jardan. 

Viitorul Ianca a redus din handicap în minutul 73, în urma unei lovituri libere obținute în urma unui fault la 17 metri asupra lui Preda. Cosmin Necoară a executat perfect, pe lângă zid, în dreapta portarului, și a redus din handicap.

Scorul final a fost stabilit în minutul 87 de Gabriel Tănasă, care a marcat cu o execuție spectaculoasă de la aproximativ 24 de metri, direct în vinclul porții adverse.

Dorinel Munteanu a trimis în teren următoarea formulă: Uțiu – Farcaș, Sîrghi (cpt), Cojocaru, V. Niculae – Vaștag, Jardan – Demian, Badea, Nica – Cîrjan. În repriza secundă au mai evoluat: Ursu, Mereuță, Rus, Cireș, Dobre, Nedelea, Tănasă și Angheluță.

Victor Olenic a folosit următoarea formulă de echipă: Mitrea – Șt. Sava, G. Preda, C. Necoară, A. Bădilaș – L. Coteț, M. Dima, A. Crăciun, L. Iorga, Bălută, M. Coman. În repriza a doua au mai intrat: A. Mihai – R. Băcanu, R. Cristea, Șt. Cazacu, Popa, Ndigwe, Gorgovan.

Foto. Oțelul Galați

Următorul joc al oțelarilor va reprezenta debutul oficial în stagiunea 2021/22, miercuri, 11 august, pe terenul formației Sporting Liești, în faza a II-a a Cupei României. Partida se va disputa cu începere de la ora 17:30, pe stadionul Comunal din Liești. Viitorul Ianca va juca în Cupa României, în deplasare la Recolta Gheorghe Doja.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentUn bărbat de 37 de ani din Galați acuză că a fost agresat de agenții de pază de la Plaja Dunărea
Articolul următorBilanț coronavirus -8 august – Autoritățile anunță noile statistici – Câte infectări s-au înregistrat în ultimele 24 de ore