Oțelul Galați continuat seria amicalelor în perioada de pregătire de iarnă. Miercuri, 24 februarie, echipa pregătită de Petre Grigoraș a întâlnit pe teren propriu pe Sporting Juniorul Vaslui, echipă din seria I a Ligii a 3-a. Gălățenii au câștigat cu 3-1 (1-1).

Vasluienii au deschis scorul în minutul 3, prin Octavian Cracea, dintr-un penalty obținut în urma unui fault al portarului Ursu asupra unui atacant al vasluienilor. Gălățenii au egalat în minutul 26, tot din penalty, transformat de Gavrilă. Tot Gavrilă a marcat și pentru 2-1, în minutul 58, după o acțiune personală pe partea dreaptă, în care a intrat până în careu și a trimis la colțul lung din 4 metri. Ultimul gol al meciului a fost marcat de Cîrjan, în minutul 89, care a trimis din 3 metri în plasă, o centrare de pe dreapta a lui Dobre.

Antrenorul Petre Grigoraş a început jocul cu formula: Ursu – Farcaş, Sîrghi, Ghiocel, Sevastian – Neagu, Cucu – Gavrilă, Bîrlădeanu, Nica – Răducan. Au mai evoluat: Dinu, Dobre, Cireş, Petrache, Crihană, Stoian şi Cîrjan.

Următorul amical este programat sâmbătă 27 februarie, tot pe stadionul Oţelul, de la ora 12.00, în compania celor de la Metalul Buzău.

foto:sportul ilustrat
Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentArestat preventiv pentru încălcare ordinului de protecție și ameniunțare
Articolul următor130 de cabinete noi de vaccinare anti-COVID-19 în toată țara