Oțelul Galați a jucat sâmbătă al treilea meci amical din pauza de iarnă. Pe stadionul ”Oțelul” roș-alb-albaștrii au jucat cu colega de serie CSM Râmnicu Sărat, revelația primelor etape din seria a II-a.

Amicalul a fost câștigat de Oțelul cu scorul 2-1 (1-0). Sîrghi a deschis scorul în minutul 12, care a reluat cu capul din 5 metri, după un corner de pe stânga. CSM Rm. Sărat a egalat în minutul 80 din penalty, iar Petrache, în minutul 90 a marcat pentru 2-1, cu un șut de la 14 metri, în colțul lung.

Oțelul a început în formula: Dinu – Farcaș, Sîrghi, Cucu, Sevastian – Bîrlădeanu, Neagu, Dobre, Nica – Răducan, Cîrjan. În repriza a doua au mai jucat: Ursu, Stoian, Alecu, Mihnea, Crihană, Cires și Petrache. Alți patru jucători: Păun, Ghiocel, Marquinhos și Gavrilă au fost menajați de antrenorul Petre Grigoraș.

Pentru Oțelul urmează o săptămână cu două meciuri de pregătire. Miercuri, 24 februarie, va juca contra celor de la Sporting Vaslui, iar sâmbătă, 27 februarie, este programat meciul cu cei de la Metalul Buzău, ambele formații ce activează în Liga a III-a. Până la startul părții secunde a Ligii a III-a Oțelul mai are programat un meci amical, 6 martie, cu Hușana Huși.

Oțelul  a încheiat raporturile contractuale cu doi dintre jucătorii care au evoluat în tur, Dan Popescu și Andreas Iani. Clubul gălățean anunță că a perfectat o înțelegere cu jucătorul Mihnea Vlad, mijlocaș, 21 de ani, ce a jucat pentru Oțelul în sezonul 2017-2018. Mihnea Vlad s-a format la Dinamo București, pentru care a evoluat la echipele de juniori, inclusiv în competiția europeană UEFA Youth League. 

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentSporting Liești a învins cu 7-0 pe Viitorul Ianca, într-un meci amical
Articolul următorBilanț coronavirus: 2.419 de cazuri noi și 52 de decese. Vezi situația pe fiecare județ