Oţelul a câştigat la Fălticeni, după ce a marcat cinci goluri într-o repriză

Pentru gălăţeni au marcat: Antohi, Codreanu, Stoian - 2 şi Cârjan

Oţelul a câştigat clar la Fălticeni, după ce a marcat cinci goluri în repriza a doua a jocului cu formaţia locală Şomuz, din cadrul etapei a VII-a a Seriei I a Ligii a III-a.

În prima repriză a meciului, gălăţenii au dominat, au avut trei ocazii uriaşe, printre care şi un şut în bară, dar n-au reuşit să înscrie. Au făcut-o, în schimb, gazdele, în minutul 18, la singura lor acţiune de atac din prima parte a meciului. Acesta a fost primul gol primit de Oţelul în actuala ediţie de campionat.

În partea a doua a jocului, formaţia oaspete a schimbat registrul tactic, a jucat mult mai combinativ, după ce în prima repriză abuzase de lansări în adâncime. Drept urmare, Antohi a egalat în minutul 54, iar Codreanu a făcut 2-1 în minutul 60, cu un şut aproape de vinclu. Ultima jumătate de oră a fost la discreţia gălăţenilor, care au mai înscris de trei ori, prin Stoian (min. 69 şi 86) şi Cârjan (min. 78).

Antrenorul gălăţenilor, Alin Pînzaru, a început jocul de la Fălticeni în formula: Iliescu – Vasile, Puțanu, Ghiocel, David – Antohi, Crihană, Moglan, Zaharia – Matei, Cîrjan. Au mai intrat: Codreanu, Stoian, Munteanu şi Bordieanu.

În urma acestei victorii, Oţelul a rămas pe primul loc în clasamentul seriei, cu 19 de puncte din 21 posibile. Pe locul secund, cu două puncte mai puţin, se află Gloria Buzău. În runda viitoare, Oțelul va juca pe teren propriu cu CSM Focșani, echipă clasată pe locul 4, cu 15 puncte.

Articolul precedentUPDATE: Doar 4,76 la sută dintre gălăţeni au votat în prima zi de referendum
Articolul următorDouă gospodării din Pechea au ars în noaptea de sâmbătă spre duminică