Oţelul a câştigat derbiul judeţean de fotbal, disputat la Lieşti

Formaţia gălăţeană s-a impus prin golul înscris de George Cârjan, în minutul 42

SC Oţelul Galaţi a câştigat derbiul judeţean de fotbal, disputat sâmbătă la Lieşti, în cadrul etapei a XIII-a a Seriei I a Ligii a III-a, cu scorul de 1-0. Formaţia gălăţeană s-a impus prin golul înscris de George Cârjan, în minutul 42.

În prima parte a meciului cu Sporting Lieşti, pe care au dominat-o, „oţelarii” lui Alin Pânzaru au irosit multe ocazii importante, prin Alexandru Vasile, care a trimis în bara transversală (min. 19), Andrei Antohi (min. 31), Cîrjan (min. 32) şi Andrei Munteanu (min. 42). Repriza secundă a fost ceva mai echilibrată, mai ales după ce, în minutul 78, Adrian Sălăgeanu a primit cel de-al doilea cartonaș galben și a fost eliminat.

Oţelul a început jocul de la Lieşti în următoarea formulă: Iliescu – Vasile, Gîță, Ghiocel, Sălăgeanu – Stoian, Crihană, Moglan, Munteanu – Antohi, Cîrjan. Au mai evoluat: Iorga, Zaharia, David și Matei.

În urma acestei a zecea victorii, Oţelul a rămas pe locul 2 în clasament, cu 32 de puncte, trei puncte și un joc în minus față de echipa de pe primul loc, Gloria Buzău.

În etapa următoare, gălăţenii vor evolua tot în deplasare, pe terenul formației CSM Rm. Sărat, sâmbătă, 24 noiembrie, de la ora 14.00. Oțelul va încheia turul pe teren propriu, contra celor de la Știința Miroslava, pe 30 noiembrie.

Articolul precedentAstăzi, sediul Consiliului Judeţean va fi iluminat în violet pentru copiii născuţi prematur
Articolul următorCSM Phoenix CSU Galaţi a surclasat Universitatea Cluj, la baschet masculin