Emoționanta poveste a Violettei Valery din celebra operă „La Traviata” va prinde contur pe scena Teatrului Național de Operă și Operetă „Nae Leonard”, duminică, 19 martie, ora 18:30.

Inspirată din renumitul roman autobiografic „Dama cu camelii” de Alexandru Dumas-fiul, „La Traviata” de Giuseppe Verdi, este una dintre cele mai cunoscute opere, încă de pe vremea compozitorului, cântată pe toate scene lirice ale lumii. Capodopera lui Verdi ne transpune în Parisul burghez, unde descoperim povestea de iubire dintre tânăra curtezană Violetta Valery și Alfredo Germont. Viața sclipitoare a Violettei, dar pusă sub semnul imoralității, al nesiguranței financiare și al neputinței de a se căsători vreodată cu persoana iubită, a fascinat generații întregi de spectatori prin curaj, pasiune și puterea sa de sacrificiu.

Alături de soliștii, orchestra, corul și baletul Teatrului, în reprezentația de duminică îi veți putea urmări pe: soprana Manuela Barna-Ipate (Iași) și tenorul Hector Lopez (Cluj-Napoca), sub bagheta dirijorală a maestrului Traian Ichim (Brașov).

Biletele pot fi achiziționate de la casieria Teatrului, în intervalul orar afișat pe site-ul oficial sau online, accesând platforma BLT.ro, la prețul de 32,4 lei.

 

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentRecital vocal-instrumental susținut de artiștii Teatrului „Nae Leonard” la Casa Artelor
Articolul următorMandat de executare a unei pedepse cu închisoare pus în aplicare de polițiștii din Tecuci