O nouă grădiniţă a fost amenajată în cartierul Mazepa din municipiul Galaţi, în locul unei foste case parohiale, în urma protocolului încheiat între administraţia locală şi Parohia „Sfinţii Trei Ierarhi”, informează Primăria Galați.

Este vorba despre Grădiniţa nr. 6 care funcţionează de puţin timp în fosta casă parohială, unde s-au amenajat patru săli de clasă. În plus, s-au realizat branşamentele la reţelele de utilităţi, circuite funcţionale de acces la grupul sanitar prin extinderea imobilului, cu o structură uşoară, realizată în spatele clădirii, constând în culoar de acces şi un cabinet medical.

Grădinița a funcționat până de curând la parterul unui bloc din apropiere. Costurile amenajării s-au ridicat la 250.000 lei, fonduri de la bugetul local. Primăria municipiului Galaţi a înfiinţat anul trecut, în urma bunei colaborări cu Arhiepiscopia Dunărea de Jos, în apropierea grădiniţei, în acelaşi areal, şi un centru de permanenţă pentru servicii medicale, investiţie în valoare de 152.000 lei, fonduri tot de la bugetul local. 

În imediata apropiere a fost deschis anul trecut și un centru medical de permanență. Toate acestea au fost posibile grație bunei colaborări pe care o avem cu Arhiepiscopia Dunării de Jos.
ImagineImagineImagine

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentÎntâlnirea publicului cu trista poveste de viață a celebrei cantarețe Édith Piaf
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 159. Când banii n-au valoare pentru cea mai tare deputată PSD