O singură victorie pentru echipele gălățene din Liga a III-a de fotbal

O singură victorie le-a adus echipelor gălățene etapa a patra din Liga a III-a de fotbal, disputată sâmbătă, 14 septembrie.

Singurul succes gălăţean a fost reuşit de Oţelul, care a învins, pe teren propriu, formaţia Huşana Huşi, cu scorul de 2-0 (2-0). Autorii celor două goluri ale echipei pregătite de Alexandru Ciobanu au fost Matei (din penalty, min. 16) și Stoian (direct din lovitură liberă, min. 44).

Sporting Lieşti a jucat tot pe propriul teren, dar nu a reuşit decât un rezultat de egalitate, scor 1-1 (1-0), în compania celor de la Șomuz Fălticeni. Gazdele au deeschis scorul în prima repriză, prin Alin Nica, însă oaspeţii au egalat în minutul 56, lieştenii nereuşind să mai înscrie până la final, în ciuda numeroaselor ocazii de gol create.

ACS Universitatea „Dunărea de Jos” a încheiat runda cu înfrângere, în deplasarea de la CSM Focşani, una dintre candidatele la promovare în Seria I. Gazdele s-au impus la limită, cu scorul de 1-0, printr-un gol marcat în ultimul sfert de oră al jocului.

În clasament, după patru runde, Oţelul are 9 puncte, Sporting – 4 puncte, iar Universitatea a acumulat doar 2 puncte. În etapa a cincea, programul echipelor gălăţene este următorul: Oţelul Galaţi – CSM Bacău, Bucovina Rădăuți – Sporting Lieşti, Universitatea „Dunărea de Jos” – FC Botoșani 2.

Articolul precedentA vrut să treacă graniţa fără permis de conducere corespunzător
Articolul următorAfacerile distribuitorului de materiale de construcţii Arabesque au scăzut