O polițistă din Galați se pare că a încercat să se sinucidă, vineri seară, în apartamentul în care locuiește. Tânără care a încercat să își pună capăt zilelor este agent la o secție de poliție din municipiul Galați.

Ea a fost găsită în casă, de colegii săi, cu leziuni la mâini, produse prin tăiere. A fost solicitată intervenția Serviciului Județean de Ambulanță, care a acordat asistență medicală la fața locului, polițista refuzând transportul la spital.
”Un echipaj de ambulanță a intervenit în cazul unei femei care era agitată și prezenta plăgi escoriate pe antebrațe. Pacienta nu avea o hemoragie puternică și a refuzat transportul la spital”, a precizat doctorul Mihai Polinschi, directorul medical al Serviciului de Ambulanță Județean Galați.
Potrivit reglementărilor în vigoare, se face anchetă internă pentru a se stabili împrejurările exacte în care s-a produs incidentul. Totodată, până la soluționarea cauzei, polițista nu mai are voie să poarte armă și va fi reevaluată din punct de vedere psihologic, pentru a se stabili dacă mai este aptă să lucreze în structurile MAI.

Se pare că tânăra polițistă care ar fi încercat să își pună capăt zilelor lucrează de 2 ani în Poliție. Motivele care au împins-o să recurgă la acest gest urmează să fie stabilite.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentCafé Concert, în centru la sfârșit de săptămână
Articolul următorZiua 1. Pompierii români din Grecia vor asigura protecția a trei localități din zona Attica