Echipa națională de volei masculin a României, pregătită de Sergiu Stancu, antrenorul campionilor de la CSM Arcada Galați, au obținut joi a doua victorie în compania Bosniei și Herțegovina din preliminariile EuroVolley 2023.

După 3-1 în meciul de miercuri selecționata pregătită de Sergiu Stancu a învins joi naționala Bosniei Herțegovina cu scorul 3-0. În primul set, naționala României s-a impus cu 25-20, iar al doilea set a fost adjudecat de tricolori cu scorul 25-17, În ultimul set România s-a impus cu scorul 25-20.

Pentru România în jocul cu Bosnia Herțegovina au evoluat și cei patru jucători ai campioanei: Marian Bala, Andrei Butnaru, Alexandru Rață și Vlad Kantor.

România conduce grupa G a calificărilor EuroVolley 2023 cu 10 puncte din 4 jocuri, două puncte mai mult, dar și un joc în plus față de Elveția, echipa de pe locul doi. Următorul joc al României în preliminariile EuroVolley 2023 va fi jucat de România miercuri, 17 august, începând cu ora 17.00, la Sala Sporturilor Dunărea din Galați.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentCum se va sărbători Ziua Marinei la Galați
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET – Rugăciunea pe care toți credincioșii trebuie să o cunoască