O nouă premieră a Teatrului Dramatic – „Soacra cu trei nurori”

O nouă montare a Teatrului Dramatic „Fani Tardini” Galaţi, piesa „Soacra cu trei nurori”, o adaptare a textului lui Ion Creangă, va avea premiera pe 15 iunie.

Spectacolul promite să fie unul care va ieşi din tipare, dar şi din spaţiile convenţionale de reprezentaţie, putând fi jucat oriunde, nu numai în sălile de teatru. Producţia va fi interactivă, iar ilustraţia muzicală va fi asigurată de instrumentişti care vor cânta live.

Adaptarea scenică şi regia artistică a spectacolului sunt semnate de Dan Mirea, aflat la prima colaborare cu Dramaticul gălăţean. Regizorul, director artistic al Teatrului de Vest din Reşiţa, a montat piese în 11 teatre din România, de la drame şi comedii la spectacole pentru copii. De asemenea, Mirea a compus muzica pentru şapte spectacole de teatru.

În distribuţia piesei „Soacra cu trei nurori” vor putea fi văzuţi actorii: Carmen Albu, Svetlana Friptu, Mihaela Lecca-Gorea, Aureliu Bâtcă, Cristina Uja-Neagu, Vlad Ajder, Valeria Taban, Adelin Ilie şi Vasile Dănilă.

Primele reprezentații sunt programate pe 15 și 16 iunie, de la ora 19.00. Biletele au fost puse deja în vânzare, la casele teatrului, dar şi online.

Articolul precedentCombinatul Siderurgic Galaţi a obţinut profit, după opt ani de pierderi
Articolul următorŞi-a ţinut mama moartă în casă timp de patru luni, pentru a-i încasa pensia