O maşină în care se afla o familie a luat foc într-un accident grav. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, cercetând circumstanțele producerii acestuia.  

 

Un grav accident rutier a avut loc astăzi după-amiază, pe drumul județean dintre localitățile Cudalbi și Valea Mărului. Un autoturism în care se aflau părinții și un copil în vârstă de nouă ani, a luat foc după ce mașina, scăpată de sub control, s-a izbit de un cap de pod.

Pompierii de la Tecuci au intervenit pentru stingerea incendiului și salvarea victimelor. Deşi  pasagerii nu rămăseseră, din fericire, încarcerați, copilul suferise însă un traumatism foarte grav la cap. În prima fază, acesta a fost transportat cu o ambulanță SAJ la Spitalul din Tg. Bujor. De acolo, s-a solicitat elicopterul SMURD pentru transportarea copilului la Spitalul de Urgență din Galați, pentru investigații și tratament.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând să stabilească exact circumstanțele în care a avut loc accidentul.

Articolul precedentMâine puteţi vedea navele de luptă ale Flotilei Fluviale
Articolul următorPeste 300 de porci eutanasiați la Tălpigi, din cauza pestei africane