O gospodărie din comuna Umbrăreşti, mistuită de flăcări

O gospodărie din comuna Umbrăreşti a fost mistuită de flăcări, în urma unui incendiu care a izbucnit duminică, 29 septembrie, puţin înainte de prânz.

Pompierii au fost alertaţi despre casa în flăcări la ora 11.30, printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112. Au fost trimise în ajutor două autospeciale de stingere, de la Garda de Intervenție Ivești și de la Secția de Pompieri Tecuci.

Când au ajuns în comună, incendiul se extinsese la acoperișul locuinței și anexei gospodărești, pe o suprafață de circa 100 de metri pătraţi. Pompierii militari s-au luptat timp de două ore cu flăcările, reuşind în cele din urmă să lichideze toate focarele de incendiu. Potrivit salvatorilor, incendiul a izbucnit din cauza unei improvizaţii la instalația electrică.

Conform raportării Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, acoperişul casei a ars pe o suprafață totală de 90 de metri pătraţi. De asemenea, a fost distrus mobilierul din interiorul a trei camere, mai multe aparate electrocasnice, precum și o cantitate importantă de materiale textile. Valoarea pagubelor a fost estimată la suma de 20.000 de lei.

 

Articolul precedentFotbalistele gălăţence, egal cu multipla campioană
Articolul următorO singură ofertă pentru modernizarea Portului Galaţi