O gălăţeancă şi-a rupt piciorul din cauza extinderii terasei de la Spicu. Femeia a călcat pe mocheta a unei terase fără autorizație, extinsă pe fostul spațiu verde. 

Amenajarea urbană din zona centrală a oraşului, din părculeţul de la Spicu, face victime. Extinderea uneia dintre terasele care, potrivit Primăriei, nu au autorizaţie, şi care deja a fost amendată de Poliţia locală, a băgat o femeie cu piciorul în ghips.

Gălăţeanca, de profesie asistentă medicală, povesteşte că are dureri cumplite şi este imobilizată la pat, după ce a căzut într-o groapă sau un canal pe care mocheta le ascunde.
„Exact în acest loc, vineri, mi-am rupt piciorul. Am crezut că mor de durere!”, spune  victima. Femeia tocmai fusese la Direcţia de Fiscalitate şi, trecând prin zonă, a călcat pe mocheta verde, fără să ştie că sub ea nu este doar suprafaţa de beton. „Dumneavoastră, dacă vedeţi un covor întins pe jos, călcaţi pe el sau îl ocoliţi? Ei bine, ei l-au pus acolo ca să mascheze un pericol: un canal sau o groapă. Eu mi-am rupt piciorul, dar dacă în locul meu era un copil, putea să moară. Oricum, îi voi da în judecată pe cei care au pus covorul, dar măcar să lase locul liber, să ştim pe ce călcăm!”, acuză femeia.
Gălăţeanca este nevoită să stea acum în concediu medical cel puţin două săptămâni. Dacă  piciorul nu se vindecă aşa cum trebuie, perioada de imobilizare s-ar putea prelungi cu încă două săptămâni. O situaţie foarte dificilă, mai ales că gălăţeanca este mamă şi trebuie să se ocupe de copilul ei.

 

Articolul precedentEchipa de futsal United Galaţi a realizat primele transferuri
Articolul următorA vrut să treacă graniţa cu zeci de litri de băuturi alcoolice