O gălăţeancă, cercetată penal după ce a sunat abuziv la 112. Femeia a minţit că este sechestrată, alertând inutil poliţia. 

Mai mulţi poliţişti de la Secţia 4 au fost puşi pe drumuri degeaba de o femeie de 39 de ani din Galaţi. Aceasta este cercetată penal, după ce a încercat să se răzbune pe concubin.

Femeia a sunat la 112 în jurul orelor 23,00. I-a spus operatorului că este sechestrată într-un apartament de la primul etaj al unui bloc de pe strada Caişilor.

Poliţiştii de la Secţia 4 s-au deplasat la adresa indicată şi au scotocit fiecare apartament. Evident, aceştia nu au găsit femeia în niciunul dintre ele. Au încercat să o sune pe numărul de la care sunase la 112, dar ea nu a mai răspuns la telefon. După câteva ore, a fost însă găsită. Versiunea pe care le-a prezentat-o poliţiştilor era diferită de ce reclamase la 112.

„În urma activităţilor specifice care se desfăşoară în astfel de situaţii, apelanta a fost identificată la o altă adresă şi le-a declarat poliţiştilor că a sunat la numărul unic de urgenţă 112, întrucât concubinul ei, cu care locuieşte, ar fi lovit-o cu palma peste faţă, iar din cauza consumului de alcool ar fi indicat o adresă eronată şi ar fi spus că este sechestrată”, a precizat cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Femeia a refuzat să plece de lângă concubinul care tocmai o bătuse. Ea le-a spus poliţiştilor că nu vrea nici să facă plângere împotriva lui pentru violenţă. După farsa de la 112, urmată de mobilizarea, ore în şir, de resurse, ea va suporta consecinţele. I s-a întocmit un dosar penal pentru inducere în eroare a organelor judiciare.

Articolul precedentDouă anexe gospodăreşti cu lemne au ars la Cişmele, lângă Galaţi
Articolul următorA vrut să parcheze maşina altcuiva, fără să aibă carnet