Un grav accident de circulaţie, soldat cu moartea uni copil de doar cinci ani, s-a petrecut în seara zilei de 24 iunie a.c.. La ora 19,59, Poliția Orașului Berești a fost sesizată prin apelul de urgență 112, cu privire la incident, care a avut loc pe D.N. 24D.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că, în jurul orei 19,55, un bărbat de 38 ani, din municipiul Deva, care conducea maşina în localitatea Bălăbănești, dinspre municipiul Galați către municipiul Bârlad, în dreptul kilometrului 15 a surprins și accidentat fetiţă de cinci ani care, aflându-se cu bunica sa pe acostamentul drumului, a plecat de lângă aceasta, traversând strada în fugă, prin loc nepermis și fără să se asigure. Victima a fost transportată la spital, unde a decedat.

Din verificările poliţiştilor, a reieșit că bărbatul aflat la volanul autoturismului nici nu ar fi trebuit să poată trece pe acolo, întrucât avea permisul suspendat în perioada 03.05 – 31.07.2018.

A fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și conducere a unui vehicul de către o persoană căreia i-a fost suspendat dreptul de a conduce.

Articolul precedentLa volan, aproape în comă alcoolică
Articolul următorO campioană la înot navetistă a obţinut 10,00 la Evaluarea Naţională