Politia rutiera

În weekendul abia încheiat, polițiștii gălățeni au depistat mai mulți conducători auto care conduceau în stare de ebrietate. Unul dintre şoferii prinşi băuţi la volan era, în mod excepţional, o femeie de 60 de ani. 

Astfel, sâmbătă, 29 iulie, în jurul orei 05,20, polițiștii Biroului Rutier Tecuci au oprit în trafic, pe strada 1 Decembrie 1918 din localitate, un autoturism condus de un tânăr de 22 ani, din comuna Movileni, care la testarea alcoolscop a prezentat o concentrație alcoolică de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot pe 29 iulie, în jurul orei 12,45, polițiștii Postului de Poliție Nămoloasa l-au pe cel de-al doilea conducător auto, aflat la volan sub influența alcoolului. De data aceasta, a fost vorba, de această dată, de o femeie de 60 ani, din localitate. Testarea cu aparatul etilotest a relevat o concentrație alcoolică de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceeași zi, în jurul orei 21,00, polițiștii posturilor de poliție Foltești și Fârțănești au depistat, la volanul unui autoturism care circula pe D.J. 253, un bărbat de 33 ani, din municipiul Galați, având o concentrație alcoolică de 1.04 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În noaptea de 29 spre 30 iulie, în jurul orei 02,00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați au oprit în trafic, pe D.N. 25, în comuna Șendreni, un autoturism, al cărui șofer de 37 ani, din localitate, a prezentat, la testarea alcoolscop, valoarea de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cele patru cazuri, conducătorilor auto li s-au prelevat mostre biologice, pentru a li se stabili alcoolemia, polițiștii întocmind dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

 

Articolul precedentUn şofer s-a urcat pe trotuar şi a accidentat un copil
Articolul următorIon Gigi se alătură marilor glorii care revin la Oţelul Galaţi