O fată de 13 ani din Munteni, căutată de Poliţie după ce a dispărut de acasă. Au trecut două luni de când a fost văzută ultima oară. 

O minoră în vârstă de 13 ani, din comunitatea de romi de la Munteni, este căutată de poliţie. Au trecut aproape două luni de când a fugit de acasă.

Potrivit declaraţiilor familiei, Florica Stănescu a fost văzută ultima dată pe 20 mai. O lună mai târziu, i-a fost anunţată oficial dispariţia, la postul de poliţie din comună.

Adolescenta nu a mai dat niciun semn de viaţă, iar părinţii au cerut ajutorul autorităţilor ca să o găsească. La momentul plecării de acasă, minora era îmbrăcată cu o bluză cu mâneci lungi şi o fustă lungă multicoloră, port tradiţional al etniei rrome. Avea în picioare sandale de culoare neagră.

Florica are 1,50 metri înălţime, constituţie atletică, faţa rotundă, tenul închis, ochii căprui, părul şaten, lung şi îl poartă pieptănat peste cap. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la găsirea acesteia sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112, sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Articolul precedentEra să moară de la înţepăturile unor viespi, fiind alergic
Articolul următorAmenzi de peste 30.000 de lei date de poliţiştii locali