O avarie la o conductă de apă a dat peste cap traficul din Galați

O avarie la o conductă de apă de pe strada Brăilei a dat peste cap traficul din Galați, în condiţiile în care Faleza Superioară este închisă din cauza desfăşurării salonului auto.

Avaria s-a produs vineri după-amiază, în jurul orei 16,00, la intersecţia străzii Brăilei cu strada Saturn, pe sensul de mers către centrul oraşului. Echipele Apă Canal au intervenit în regim de urgență, pentru remedierea avariei şi a accidentului de teren. Personalul operatorului regional de apă şi canalizare execută lucrările fără afectarea alimentării cu apă a consumatorilor din zonă. Intervenția va continua pe parcursul nopții, până la repararea conductei și aducerea la cotă a carosabilului, care este surpat pe o suprafaţă de câţiva metri pătraţi.

Incidentul a determinat şi o serie de restricţii de circulaţie. Astfel, accesul autovehiculelor dinspre strada Saturn, de la aleea Cinema VIP, către strada Brăilei a fost interzis. Traficul dinspre strada Saturn a fost deviat pe aleea Cinema VIP (care a devenit temporar stradă cu sens unic) către strada Regiment 11 Siret. Implicit, accesul maşinilor dinspre strada Regiment 11 Siret pe aleea Cinema VIP a fost interzis. Totodată, semafoarele din zonă au fost trecute pe galben intermitent. De asemenea, troleibuzele care asigură traseele 102 şi 104 au fost înlocuite cu autobuze.

Faleza Superioară, care în mod normal ar fi putut prelua traficul de pe strada Brăilei este închisă de vineri dimineaţă, pentru desfăşurarea salonului auto GAS 2019.

Articolul precedentPermis bulgăresc fals, depistat la frontiera gălăţeană
Articolul următorPompierii gălățeni şi-au sărbătorit ziua armei cu exerciţii demonstrative