Numai unul dintre traficanţii de cannabis a fost trimis după gratii de judecători. Cel de-al doilea prins este în arest la domiciliu, iar un al treilea suspect este căutat. 

Magistraţii Tribunalului Galaţi au admis numai în parte propunerea procurorilor DIICOT de arestare a doi traficanţi de droguri de mare risc. Aceştia, potrivit anchetatorilor, aprovizionau cluburile din oraş cu droguri provenite din Spania.

Joi seară, judecătorii au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele lui Budescu Dumitru Luţă. Complicele lui, Dorin Lucian Marius, a fost plasat în arest la domiciliu.

Un al treilea suspect, despre care anchetatorii suspectează că aducea drogurile din Spania, este căutat, sutrăgându-se urmăririi penale.

Sume de bani şi droguri – ridicate de poliţişti

Cei doi traficanţi aduşi în faţa judecătorilor au fost prinşi după şase percheziţii şi un flagrant, în cursul nopţii de miercuri spre joi. Din spaţiile vizate, poliţiştii Antidrog şi procurorii DIICOT au ridicat circa 521 grame de muguri de cannabis, 223 comprimate de ecstasy, două grame de cocaină. De asemenea, au ridicat şi sumele de 5.000 de euro şi 6.000 de lei, despre care se suspectează că provin din vânzarea stupefiantelor.

Cercetările continuă în dosarul penal deschis pentru trafic de droguri de mare risc în formă continuată, trafic de droguri de risc în formă continuată şi deţinere de droguri de mare risc pentru consum propriu.

Articolul precedentUn poliţist a sustras motorină de pe o navă, s-a îmbătat şi a plecat cu maşina pe contrasens
Articolul următorÎncepe modernizarea Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Galaţi