Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Galați a aprobat vineri, 26.02.2021, scenariile propuse de Inspectoratul Școlar Județean pentru unitățile de învățământ din localitățile Tecuci, Berești, Bălășești, Berești Meria, Braniștea, Cavadinești, Cuza Vodă, Ghidigeni, Gohor, Ivești, Poiana, Smârdan, Suceveni, și Vlădești.

Astfel, în urma propunerii venite de la ISJ Galați, unitățile de învățământ din Bălășești, Berești, Braniștea, Berești Meria, Cavadinești, Gohor, Ivești, Poiana, Suceveni și Vlădești vor trece din scenariul II (galben) în scenariul I (verde).

De asemenea, unitățile de învățământ din Tecuci, Ghidigeni, Cuza Vodă și Smârdan vor trece din scenariul I (verde) în scenariul II (galben).

Scenariile aprobate în ședința din 26.02.2021 vor intra în vigoare din data de 01.03.2021.

Comitetul pentru Situații de Urgență va reanaliza săptămânal, în ziua de vineri, la propunerea Inspectoratului Școlar Județean, cu aprobarea Direcției de Sănătate Publică, scenariile de funcționare pentru toate unitățile de învățământ, în funcție de incidența de infectare înregistrată în ziua respectivă în fiecare localitate.

Sursa: Realitatea de Galati