25 de echipamente medicale de ultimă generaţie vor intra în dotarea Spitalului Judeţean Galaţi. Printre cele  mai importante echipamente medicale care vor fi aduse în noul Ambulatoriu de Specialitate se află un sistem complet de videoendoscopie, topograf cornean, oscilometru doppler, electrocardiograf, ecograf cu două sonde, electroencefalograf computerizat, audiometru şi un electrocauter.

Pentru Ambulatoriul Spitalului Judeţean a fost finalizată procedura de achiziţie publică a acestor echipamente pentru următoarele specialităţi medicale: diabet, gastroenterologie, oftalmologie, cardiologie, ginecologie, urologie, radiologie şi imagistică medicală, ORL, neurologie, medicină internă, hematologie, ortopedie şi oncologie.

Valoarea investiţiei este de 2.127.125 de lei (TVA inclus), fonduri prin Programul Operaţional Regional 2014-2020. Licitaţia a fost câştigată de Asocierea S.C. Dtl Medical S.R.L& S.C.Caro International S.R.L.

”Printre echipamentele care vor fi aduse după ce vom finaliza lucrările la noul Ambulatoriu de Specialitate se află un sistem complet de videoendoscopie, topograf cornean, oscilometru doppler, electrocardiograf, ecograf cu două sonde, electroencefalograf computerizat, audiometru și un electrocauter” a spus președintele CJ Galați, Costel Fotea.

ImagineImagine

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentLa miezul nopții a fugit de poliție, dar n-a scăpat nici de amendă, nici de dosar penal
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 167. De ce protestează, de fapt, AUR