Monumentul eroilor din Cudalbi, transformat în brad de Crăciun

Monumentul eroilor din comuna gălăţeană Cudalbi a fost transformat în brad de Crăciun, la iniţiativa primarului loalităţii, Ştefan Drugan.

Decizia edilului i-a împărţit pe localnici în două tabere. Unii susţin că este o lipsă de respect faţă de înaintaşi, iar celorlalţi le place şi chiar fac poze lângă bradul amplasat în centrul comunei.

„În anii din urmă, aveam trei instalaţii, anul acesta sunt straie de sărbătoare”, a spus o localnică, în timp ce se fotografia cu bradul-monument.

„Gata cu eroii. Monumentul soldaţilor căzuţi pentru România Mare e suport pentru bradul din sat”, a scris un gălăţean supărat, pe pagina de Facebook.

În ciuda discuţiilor, bradul va rămâne peste monument pe tot parcursul sărbătorilor de iarnă. „Nu este o lipsă de respect faţă de eroi, ba din contră. Oamenii din localitate au o părere bună. Sincer să fiu, şi mie îmi place. Sunt de acord şi cu cei care spun că mai bine îl puneam lângă monument. Nu am crezut că o să iasă atâta tămbălău pentru o chestie foarte simplă şi frumoasă”, a declarat primarul Ştefan Drugan.

Articolul precedentSporting Lieşti a încheiat pe locul 5 turul Ligii a III-a de fotbal
Articolul următorO grupare de spărgători din Galaţi a jefuit 31 de sedii de firmă în Franţa