Primăria Galaţi anunţă o serie de restricții de trafic care se impun în vederea executării lucrărilor din cadrul proiectului european „Modernizare linii tramvai și carosabil străzile Siderurgiștilor și 1 Decembrie 1918”.

Conform Primăriei, în perioada 8 – 30 martie 2021, traficul rutier va fi restricționat pe artera Siderurgiștilor, sensul de mers către Inelul de Rocadă, pe tronsonul cuprins între străzile Doja și Brăilei. Rutele ocolitoare recomandate pe durata închiderii acestui tronson sunt: strada Brăilei – strada Prelungirea Brăilei – strada Gheorghe Asachi – strada Anghel Saligny (tur – retur), respectiv strada Brăilei – strada Prelungirea Brăilei – strada Neajlov – strada Gheorghe Asachi (doar pe direcția de mers către strada Gheorghe Asachi).

„Pe partea dreaptă a bulevardului Siderurgiștilor, pe tronsonul cuprins între strada Brăilei şi strada Gheorghe Doja, pe direcția de mers către Piața Energiei, traficul rutier se va desfășura ca în prezent, doar pe o singură direcție. Tronsonul de stradă cuprins între strada Anghel Saligny și Piața Energiei, aflat momentan în lucru, va fi redeschis circulației autovehiculelor până pe 8 martie 2021”, precizează Primăria.

Administraţia locală menţionează că instalația de semaforizare din intersecția dintre bulevardul Siderurgiștilor și strada Anghel Saligny va fi repusă în funcțiune după finalizarea lucrărilor la calea de rulare a tramvaiului.

„Pentru desfășurarea fluentă a traficului rutier rugăm conducătorii auto și pietonii să respecte semnalizarea rutieră instituită pe durata executării lucrărilor. Atragem atenția că mutarea sau deteriorarea mijloacelor de delimitare a zonelor de lucru (garduri, balize etc.), a dispozitivelor de semnalizare rutieră în general, se pedepsește conform prevederilor legislației în vigoare”, transmite Primăria Galaţi.

Ca urmare a lucrărilor de pe strada Siderurgiștilor vă informăm că începând cu data de 8 martie 2021 vor interveni modificări în circulația unor mijloace de transport în comun:

1. Traseele 7, 39 şi 22 pe tur la intersecţia str. Siderurgiştilor cu str. Gheorghe Doja nu vor mai vira la stânga pe str. Siderurgiştilor, ci vor continua înainte spre intersecţia cu str. Anghel Saligny – str. Anghel Saligny – str. Gheorghe Asachi – str. Prelungirea Brăilei cu reîncadrare în traseu în Inelul de Rocada. Returul rămâne neschimbat.

2. Traseele 19 şi 20 pe tur la intersecţia str. Lebedei cu str. Gheorghe Asachi nu vor mai merge înainte spre str. Siderurgiştilor, ci vor vira la dreapta pe str. Gheorghe Asachi – str. Prelungirea Brăilei cu încadrare în traseu în Inelul de Rocada. Returul rămâne neschimbat.
3. Traseele 11, 17 şi 18 pe tur la intersecţia str. A Saligny cu str. Gheorghe Doja nu vor mai vira pe str. Gheorghe Doja spre str. Siderurgiştilor, ci vor continua pe str. Anghel Saligny – str. Gheorghe Asachi – str. Prelungirea Brăilei cu încadrare în traseu în Inelul de Rocada. Returul rămâne neschimbat.
În vederea executării lucrărilor din cadrul proiectului „Modernizare linii tramvai și carosabil străzile Siderurgiștilor și 1 Decembrie 1918″, Primăria municipiului Galați informează că se impun o serie de restricții de trafic.
În perioada 08.03.2021 – 30.03.2021, traficul rutier va fi restricționat pe str. Siderurgiștilor, sensul de mers către Inelul de Rocadă, pe tronsonul cuprins între str. Doja și str. Brăilei; rutele ocolitoare recomandate pe durata închiderii acestui tronson sunt:
1. str. Brăilei – str. Prelungirea Brăilei – str. Gheorghe Asachi – str. Anghel Saligny (tur – retur);
2. str. Brăilei – str. Prelungirea Brăilei – str. Neajlov – str. Gheorghe Asachi (doar pe direcția de mers către str. Gheorghe Asachi).

 

Imagine

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentE OFICIAL Elevii din clasele terminale vor merge la școală și în scenariul roșu. CONSENS între Ministerul Educației și al Sănătății
Articolul următorGălățeanul Aurelian Păduraru a fost numit în funcția de secretar de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne