Un accident de circulaţie care, în mod obişnuit, nu ar fi provocat foarte mari consecinţe, soldându-se, din fericire, doar cu daune materiale şi cu rănirea uşoară a unei persoane, a dat naştere la multe dezbateri în mediul on line, fiindcă una dintre maşinile implicate îi aparţine unui poliţist din Galaţi.

Incidentul s-a produs, seara trecută, în Galaţi, la intersecţia străzii Mihail Kogălniceanu cu bulevardul George Coşbuc. Au fost implicate patru autoturisme, iar o persoană a fost rănită uşor. După ce, în mediul on-line, au apărut mai multe postări despre acest incident, poliţia a deschis o anchetă. „La data de 28 iunie a.c., în jurul orei 20,30, în municipiul Galaţi s-a produs un accident rutier în care au fost implicate patru autoturisme. Din primele verificări a rezultat că un bărbat de 44 de ani, din comuna Şiviţa, a condus un autoturism pe strada Mihail Kogălniceanu şi, la intersecţia cu Bulevardul George Coşbuc, a pierdut controlul direcţiei şi a acroşat alte trei autoturisme, care staţionau la culoarea roşie a semaforului din intersecţie. S-a stabilit, totodată, că maşina care a provocat accidentul aparţine unui poliţist. Ca urmare a postărilor din mediul on-line, poliţiştii efectuează verificări pentru a stabili persoana care se afla la volanul autoturismului respectiv, în momentul producerii accidentului”, se arată într-un comunicat al IPJ Galaţi.
Aşadar, poliţiştii urmează să stabilească dacă bărbatul de 44 de ani era sau nu la volanul autoturismului înmatriculat pe numele unui angajat al IPJ Galaţi.

Articolul precedentCirculaţie închisă pe strada Domnească pentru Summer Parade 2018
Articolul următorGălăţenii sunt aşteptaţi mâine la „Asteroid Day”, la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii