Maşină de poliţie în misiune, spulberată de o şoferiţă brăileancă

O mașină de poliţie s-a răsturnat ieri seara (16 iulie) la intrarea în localitatea Bărăganul, din judeţul Brăila, pe DE 584. Accidentul a fost provocat de o femeie de 37 de ani, din Însurăţei.
Aflată la volanul unui autoturism Opel, femeia circula pe DE 584, dinspre Însurăţei spre Slobozia. În localitatea Bărăganul, a virat stânga în zona unei staţii Peco. La cercetări, polițiștii au stabilit că femeia nu a respectat regulile rutiere, ciocnindu-se astfel cu autospeciala, care era în misiune, având semnalele acustice şi luminoase pornite.

Trei poliţişti, răniţi uşor

În urma accidentului, trei poliţişti au fost răniţi: şoferul,un bărbat de 39 de ani, şi alţi doi, de 23, respectiv 45 de ani. Unul dintre poliţişti este de la Politia Oraşului Însurăţei, iar ceilalţi doi sunt de la Posturile de Poliţie Zăvoaia şi Victoria. Mașina de poliție nu mai poate fi folosită.

„Colegii mei erau în misiune, răspundeau unui apel la 112. Ei aveau semnalele acustice și luminoase în funcțiune și se deplasau dinspre Însurăţei spre Slobozia. Femeia aflată la volanul unui autoturism Opel a încălcat marcajul longitudinal simplu şi nu s-a asigurat atunci când a schimbat direcţia de mers. Cei trei polițiști au fost transportați la spital, dar au refuzat internarea. Ambii șoferi au fost testați cu etilotestul și nu consumaseră alcool. Mașina de poliție a fost avariată în proporție de 90 la sută”, a declarat Laura Dan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Femeia care a provocat accidentul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

Articolul precedentEpidemia continuă, încă trei noi cazuri de copii cu rujeolă în Galați
Articolul următorPrinşi pe drumurile publice, fără permis şi cu maşini neînmatriculate