Mărţişoarele se vor vinde anul acesta în opt zone din Galaţi

Mărţişoarele se vor vinde anul acesta în opt zone din Galaţi, a decis municipalitatea, care aşteaptă solicitările agenţilor economici interesaţi.

Cele opt zone sunt singurele locuri din oraş în care se vor putea comercializa pe stradă mărţişoare, flori, felicitări şi aranjamente florale, în perioada 11 februarie – 10 martie. Acestea sunt: strada Domnească, în zona Parcului Eminescu; Complexul Potcoava de Aur; strada Brăilei, în zona Parcului Ţiglina I; Piaţa Energiei, în zonele Magazin General şi Oficiul Poştal nr. 5; bulevardul Milcov, în zona Complexului Comercial Micro 40; intersecţia străzilor Siderurgiştilor şi Gheorghe Doja; Micro 19, în zona Aleea Comerţului; strada Brăilei, în zona Spitalului Judeţean. În total, în cele opt zone sunt disponibile 346 de locuri de comercializare.

Agenţii economici interesaţi pot depune cereri, începând de luni, 4 februarie, la Registratura Primăriei sau le pot transmite prin fax (0236.461.460) sau e-mail ([email protected]). Amplasamentele se atribuie în limita numărului de locuri stabilite pentru fiecare zonă, în ordinea numerelor de înregistrare ale cererilor, respectiv maximum două locuri într-o zonă pentru un agent economic.

Taxa de utilizare temporară a domeniului public este de 3 lei/mp/zi şi se achită după completarea documentaţiei, începând cu data de 7 februarie.

Articolul precedentAutobuzele din Galaţi, dezinfectate pentru prevenirea apariţiei gripei
Articolul următorO crăpătură nouă ameninţă să afecteze Faleza Superioară a Dunării