Societatea APA CANAL S.A. Galați aduce la cunoștință că în data de 10.08.2021, se vor executa lucrări de înlocuire vană Dn 200mm și două vane Dn 100mm pe punțile ce traversează Drumul de centură, pe tronsonul: Arabesque – Autoniko – Arabesque Garaj – OMV. Lucrările se execută de către Alitec Solution SRL, în cadrul obiectivului de investiții al Primăriei Municipiului Galați „Extindere și modernizare drum centură – varianta ocolitoare a municipiului Galați – deviere utilități”.

Lucrările executate vor conduce la sistarea apei în data de 10.08.2021, orele 8.00 – 20.00 pentru: Dedeman, Ecosal, consumatorii casnici și agenții economici de pe Drumul de centură (tronsonul str. Prelungirea Brăilei – str. Brăilei), Biserica Sf. Paraschiva – Micro 20, Micro 16 și 17 (presiune scăzută sau lipsă apă la etajele 3-4).

Societatea Apa Canal SA Galați asigură numai asistența tehnică pe parcursul lucrărilor, execută manevrele specifice de golire/umplere rețea, închidere și deschidere vane, precum și spălarea rețelei de distribuție la finalizarea lucrărilor executate de către constructor.

”Pentru situații deosebite, APA CANAL S.A. Galați va pune la dispoziție cisterne cu apă, cererile putând fi făcute la Dispeceratul societătii noastre, la numerele de telefon 0236/463294 si 0236/473380 int.133. Ne cerem scuze față de consumatorii afectați de sistarea apei potabile, mulțumim pentru înțelegere și îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile într-un interval cât mai scurt de timp.” au gtransmis reprezentanții APA CANAL SA Galați

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentUn minor de 17 ani i-a luat mașina tatălui său și a ieșit la plimbare
Articolul următorGălățean amendat pentru comercializarea neautorizată a mai multor unelte de pescuit comercial, la o taraba din Oborul Brăila