După ce și-a reziliat contractul cu Unirea Slobozia, echipă din Liga a2-a, Marius Savu a intrat în vizorul celor de la SC Oțelul Galați, liderul Seriei a 2-a a Ligii a 3-a. Dorit de Dorinel Munteanu, Savu a acceptat oferta, iar oficialii echipei de la malul Dunării au ajuns la un acord cu cei de la Colțea Brașov, club de care aparține jucătorul, pentru un împrumut al fotbalistului până la finalul acestui sezon.

SC Oțelul este singura echipă din Seria 2 a Ligii a 3-a care are asigurat locul în play-off-ul de promovare, având 37 de puncte, din 15 meciuri jucate. Gălățenii află la două puncte peste locul secund, CSM Focșani, și are șapte puncte avans față de formația de pe locul 3, Metalul Buzău.

Savu este un fotbalist crescut de Colțea Brașov și a mai jucat până acum la SR Brașov în Liga a 3-a și la Unirea Slobozia în Liga a 2-a, unde a fost utilizat în 14 meciuri. Anul trecut, mijlocașul a fost selecționat la lotul U19 al României.

SC Oțelul are programată reunirea luni, 10 ianuarie, la stadionul Oțelul, iar din lotul lui Dorinel Munteanu nu mai fac parte Maxim Cojocaru (fundaș central, 22 ani) și Fernando Dobre (mijlocaș central, 20 ani), cu care clubul a ajuns la un acord de reziliere pe cale amiabilă a contractelor. 

Sursa: Realitatea de Galati