Marfă confiscată şi sute de amenzi aplicate firmelor gălăţene. Pentru ţigări, alcool, produse alimentare şi alte obiecte poliţia locală a dispus confiscarea. 

În prima jumătate a anului 2019, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Control Activităţi Comerciale şi Evidenţa Persoanelor au aplicat un număr de 715 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 440.000 de lei.

În 177 dintre cazuri, ca măsură complementară, s-a dispus confiscarea mărfii. Produsele confiscate erau în valoare de aproximativ 19.000 de lei (7.320 ţigarete de diferite mărci), 256 de litri băuturi alcoolice, 858,3 kilograme produse de origine animală (peşte, carne pasăre, icre, brânză etc.) şi/sau non-animală (legume, fructe etc.).

De asemenea, au fost reţinute în vederea confiscării şi 228 de produse nealimentare (cricuri, seturi chei, cuţite etc.). În cazul a doi operatori economici s-a dispus măsura de suspendare a activităţii.

Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Control Activităţi Comerciale şi Evidenţa Persoanelor au depistat şapte persoane suspecte de comitere a infracţiunii de contrabandă, ocazie cu care au fost predate către IPJ Galaţi peste 3.900 de ţigarete, de diferite mărci.

 

Articolul precedentAccident grav aseară pe D.J. 251, între Schela şi Smârdan
Articolul următorCupa Dunării rămâne la Galaţi, United a câştigat finala competiţiei