Ședința Consiliului de Administrație de la Administrația Porturilor Dunării Maritime (APDM), care s-a desfășurat online în data de 30 iulie, a avut ca prim punct pe ordinea de zi discutarea expirării mandatului directorului general, Alexandru Șerban. Acesta își va încheia mandatul pe 8 august.

Cert este faptul că Drulă nu s-a hotărât asupra unei persoane pentru postul de director general al APDM. Fie că un eventual nominalizat nu și-a dat încă acordul, fie că, așa cum a fost cazul la desemnarea prefectului județului, s-a apelat la un personaj din afara USR.

„Mi-ar fi plăcut să pot continua proiectele începute însă, așa cum spun cei de la The Rolling Stones, în celebra lor melodie, „You can’t always get what you want”. Sunt sigur că în viitor, mă așteaptă multe alte provocări, pe care le aștept cu entuziasm. Legat de toată activitatea mea din această perioadă, pot spune că sunt mândru de reușitele pe care le-am avut alături de echipa APDM și mă declar onorat să fac parte din acest colectiv de profesioniști. Am reușit într-o scurtă perioadă de timp să repunem pe picioare anumite proiecte, să avansăm stadiile altora și să creăm unele noi. Se pot face mai multe lucruri din postura de director APDM? Cu siguranță! Însă este nevoie de stabilitate”, a scris directorul APDM Galați, Alexandru Șerban, pe pagina sa de socializare.

Alexandru Șerban este director la APDM Galați din 9 februarie 2020.

APDM este o companie națională cu capital integral de stat, al cărei acționar majoritar este Ministerul Transporturilor. APDM administrează toată porturile de pe sectorul maritim al Dunării, de la Brăila până la Sulina.

 

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentCod portocaliu de caniculă, cu temperaturi ce pot ajunge până la 41 de grade
Articolul următorAglomerație la deschiderea Plajei Dunărea din Galați