La mijlocul săptămânii viitoare polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Galați – Biroul Urmăriri au depistat și reținut două persoane pe numele cărora instanțele de judecată au emis mandate de de executare a unor pedepse privative de libertate. 

La data de 31 mai 2023, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Galați – Biroul Urmăriri, au depistat și reținut pe raza satului Podoleni, comuna Barcea, din județul Galați, un bărbat cu vârsta de 32 de ani, față de care Tribunalul Galați a emis la data de 24.05.2023 un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Acesta a fost condamnat la 1 a de închisoare pentru comiterea infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice.

În cursul aceleași zile, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Galați – Biroul Urmăriri, cu sprijinul polițiștilor din cadrul B.O.S. Galați și S.O.S Vrancea, s-au deplasat pe raza orașului Adjud, județul Vrancea, unde, au depistat și reținut un bărbat cu vârsta de 45 de ani, care era dat în urmărire națională de I.P.J. Galați din data de 08.02.2023, după ce acesta se sustrăgea de la executarea unei pedepse cu închisoarea de 5 ani. Față de acest bărbat, Judecătoria Călărași a emis la data de 03.02.2023 un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Ambii au fost conduși la Penitenciarul de Maximă Siguranță Galați, în vederea executării pedepselor.

 

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentKlaus Iohannis: Rusia va continua să fie cea mai mare ameninţare la adresa securităţii europene şi euroatlantice
Articolul următorA lovit o fetiță care traversa strada prin loc nepermis, pe trotinetă. Amenințată de rudele fetei, șoferița a părăsit locul accidentului