Mai sunt 359 de locuri fără taxă disponibile la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, după încheierea primei etape a celei de-a doua sesiuni de admitere. De asemenea, universitatea gălăţeană mai are libere şi 1.010 locuri cu taxă.

Potrivit unui comunicat al Universității „Dunărea de Jos”, pentru ciclul I de studii universitare de licență, învățământ cu frecvență, cele mai multe locuri disponibile la buget sunt la Ingineria produselor alimentare – 86.

Iată lista completă a locurilor libere la cele 12 facultăţi (la Medicină s-au completat toate locurile încă din prima sesiune): Facultatea de Inginerie – 69 locuri la buget, 180 locuri cu taxă; Facultatea de Arhitectură Navală – 7 locuri cu taxă; Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor – 86 locuri la buget, 46 locuri cu taxă; Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică și Electronică – 58 locuri la buget, 106 locuri cu taxă; Facultatea de Educație Fizică și Sport – 55 locuri cu taxă; Facultatea de Litere – 27 locuri la buget, 168 locuri cu taxă; Facultatea de Științe și Mediu – 24 locuri la buget, 44 locuri cu taxă; Facultatea de Istorie, Filosofie și Teologie – 17 locuri la buget, 112 locuri cu taxă; Facultatea de Inginerie și Agronomie Brăila – 61 locuri la buget, 53 locuri cu taxă; Facultatea de Științe Juridice, Sociale și Politice – 25 de locuri cu taxă; Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor – 5 locuri la buget, 174 de locuri cu taxă; Facultatea de Arte – 12 locuri la buget, 33 locuri cu taxă.

Calendarul admiterii

Această a doua sesiune de admitere cuprinde trei etape de înscriere: una care s-a încheiat pe 17 august, a doua în perioada 20-31 august, iar a treia în perioada 3-15 septembrie. Înscrierile se fac până pe 31 august, zilnic, de luni până vineri, între orele 9,00-14,00, la sediul central al Universității, din strada Domnească nr. 47.

Concursul are loc pe bază de dosar, iar candidații trebuie să aibă la înscriere diploma de bacalaureat în original. Candidații înscriși la facultățile unde se susțin probe eliminatorii (Arte, respectiv, Educație Fizică și Sport) le vor susţine pe 1 septembrie.

O a treia și ultimă etapă de înscrieri va avea loc între 3 și 15 septembrie, probele eliminatorii se vor desfășura pe 16 septembrie, iar rezultatele finale se vor afișa pe 17 septembrie.

Articolul precedentDoi şoferi şi un pasager, în spital după o neacordare de prioritate
Articolul următorClubul Oțelul Galaţi pune în vânzare abonamente pentru sezonul 2018-2019