Parcarea supraetajată din Mazepa este aproape gata pentru a fi dată în folosință, iar mai mult de jumătate din locurile de parcare au fost ocupate.

Parcarea din Mazepa 1 este aproape gata, iar mai mulți gălățeni și-au depus dosarele pentru a ocupa un loc în noua facilitate din zonă. Un cartier aglomerat, locuitorii din Mazepa s-au plâns ani la rând de lipsa locurilor de parcare, cu toate acestea, lumea nu s-a înghesuit să le ocupe. Din cele 214 locuri puse la dispoziție, 182 au fost ocupate. Cele 32 de locuri rămase vor fi ocupate în urma unei noi etape.

Lista cu cei care au fost admiși sau respinși poate fi găsită pe https://www.primariagalati.ro/portal/act/lista_sol0108201.pdf., se mai arată în comunicatul Primăriei.

„Solicitanții calificați se vor prezenta în termen de 5 zile lucrătoare la sediul Primăriei municipiului Galați din str. Domnească, nr. 54, parter, pentru semnarea procesului verbal de atribuire. Atribuirea abonamentelor se va face conform art. 20 din Metodologia aprobată prin Hotărârea Consiliului Local nr. 259/25.06.2020, respectiv se va atribui câte un abonament pentru fiecare solicitant calificat, la tariful de baza aprobat prin această hotărâre. Atribuirea se va desfășura individual pentru fiecare loc din parcare, în ordinea crescătoare a numerelor alocate, începând cu etajul I.

Persoanele calificate, care au semnat și ridicat un exemplar al procesului verbal de atribuire, au obligația să prezinte dovada achitării abonamentului pentru anul în curs în termen de 15 zile calendaristice de la semnarea acestuia. Pentru anul următor, plata se va efectua până pe data de 30 noiembrie a anului în curs, la sediile serviciului taxe și impozite locale. Mai multe detalii se pot oferi telefonic la numerele 0236307718 sau 0336102117”