Federația de Fotbal a stabilit țintarul campionatului Ligii I de futsal. În noua ediție de campionat vor activa șapte echipe, altăuri de vicecampionii de la United în prima ligă de futsal s-au mai înscris: Autobergamo Deva, Luceafărul Buzău, FK Odorheiu Secuiesc, CFF Clujana Cluj-Napoca, dar și nou promovatele Sportul Ciorăști, Vrancea, și CFR Timișoara.

Liga 1 la futsal va consta într-un sezon regular, tur-retur-tur, urmat de play-off. Împerecherea pentru primele două faze (tur-retur) se face conform tabelei Berger. Meciurile celei de-a treia faze (tur) vor fi stabilite tot prin tabela Berger. Numărul alocat fiecărei echipe în cadrul tabelei Berger va fi dat de locul ocupat în clasament la încheierea primelor 2 faze (tur-retur).

După sezonul regular, 21 etape, echipa clasată pe locul 7 va disputa barajul de menținere/promovare în Liga 1 împreună cu cele 3 câștigătoare ale seriilor de Liga 2. Competiția începe la data de 4 septembrie 2021.

Programul complet în tur al United:

  • etapa I: United-Clujana Cluj-Napoca
  • etapa a II-a: Autobergamo Deva-United
  • etapa a III-a: United stă.
  • etapa a IV-a: United-Sportul Ciorăști
  • etapa a V-a: CFR Timișoara-United
  • etapa a VI-a: United-Luceafărul Buzău
  • etapa a VII-a: FK Odorheiu Secuiesc-United.

În noua ediție de campionat a Ligii I meciurile din sezonul regulat se vor disputa după sistemul tur-retur-tur. Programul din al doilea tur se va stabili prin tragere la sorți după ce se vor disputa jocurile din tur și retur.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentAngajatorii sunt obligați să includă în contractele de muncă informația că angajatul este obligat să adere la un fond de pensii privat
Articolul următorScumpiri masive la curent și gaze. Reacția ministrului Economiei