Primăria Galați tocmai a lansat o achiziţie publică pentru servicii de organizare a „Zilelor Dunării 2018”, contract cu o valoare estimată de 250.000 de lei fără TVA, şi aşteaptă ofertele până pe 18 iunie. În perioada 28 iunie – 1 iulie, gălățenii ar trebui să primească un concert oferit de o orchestră care va interpreta fragmente muzicale celebre, un spectacol de sunet şi lumini, „Summer Parade” şi flash-mob pe strada Domnească, minicroaziere pe Dunăre, cu reconstituirea imaginii vremurilor de altădată în zona pontoanelor şi sporturi stradale street sport.

Potrivit caietului de sarcini, pe 28 iunie 2018 ar urma să aibă loc, pe platforma din faţa Universităţii „Dunărea de Jos”, festivitatea de deschidere, la finalul căreia se vor lansa lampioane şi vor fi aprinse torţe.

Pe 29 iunie, de la ora 19,00, pe strada Domnească va fi „Summer Parade”, unde vor fi angrenaţi un număr cât mai important de participanţi care vor parcurge artera, în sunetul muzicii, până la Grădina Publică.

Minicroazierele pe Dunăre sunt programate pe 30 iunie, în intervalul orar 10,00 – 21,00. Misiunea organizatorului va fi să asigure amenajarea vaporului, servicii de catering, sonorizare şi muzică.

Street sportul va fi vedeta ultimei zi a manifestărilor, 1 iulie. Concret, este vorba despre organizarea unor competiţii, concursuri sau demonstraţii sportive în mai multe locuri din oraş: pe Faleză, în Grădina Publică, pe platforma Sălii Sporturilor, la bazinul de înot de la Baia comunală sau pe orice alt teren de sport amenajat pe lângă şcoli, licee sau cartiere. Scopul este ca un număr cât mai mare de gălăţeni, de bunăvoie, să practice sport în aer liber, iar cei mai buni, campionii vor primi cupe, medalii, diplome şi tricouri.

Criteriul de atribuire a contractului va fi preţul cel mai scăzut.

 

Articolul precedentDin ce în ce mai mulţi şoferi prinşi băuţi la volan
Articolul următorDoar 35 de vaccinuri anti-rujeolice disponibile la Galaţi