La început de an școlar, Fiscul gălățean vinde creioane, caiete şi ghiozdane, în cadrul unei licitaţii care va avea loc luni, 10 septembrie, de la ora 12.00.

Serviciul colectare – executare silită persoane juridice din cadrul Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice (DGRFP) Galaţi scoate la licitaţie rechizite şi produse de papetărie. Oferta cuprinde foarfeci, lipici, creioane, pensule, pixuri, markere, stilouri, perforatoare, ghiozdane, creioane colorate, carioci, caiete etc. Preţul total de pornire al licitaţiei pentru rechizite este de 15.073 de lei. Licitaţia va avea loc la sediul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Galaţi, din str. Brăilei nr. 33, cam. 510.

Fiscul gălăţean este foarte activ în ceea ce priveşte vânzarea bunurilor provenite din confiscări. La sfârşitul lunii iulie, spre exemplu, a scos la licitaţie autoturisme de lux, confiscate de la rău platnici. Printre maşinile oferite s-au aflat mai multe modele de autoturisme BMW, Mercedes şi Audi. Prețul de pornire al unui Mercedes Benz ML 320 CDI 4 Matic, din 2007, a fost de 41.819 lei, circa 9.000 de euro.

Tot în luna iulie, DGRFP Galaţi a vândut bijuterii din aur galben şi alb – cercei, lanţuri, inele, pandantive – împodobite cu pietre preţioase (diamante naturale, safire). Cele 39 de bijuterii au fost evaluate de un expert la o valoare totală de 118.000 de lei. Cea mai scumpă bijuterie – 15.153 lei – a fost un colier din aur, de 90,14 grame, cu o puritate de 750 la mie, având 32 de diamante naturale.

Articolul precedentPeste 27.500 de gălăţeni au depus cereri pentru restituirea taxei auto
Articolul următorEchipamente medicale în valoare de 7,2 milioane de lei pentru Spitalul Judeţean