În urma extinderii cercetărilor și administrării probatoriului, polițiștii au stabilit că la comiterea a trei dintre faptele de furt dintr-un market, situat pe strada Constructorilor, din municipiul Galați, alături de cei doi doi adolescenți, de 16 și 17 ani, din municipiul Galați, ar fi participat și un alt adolescent, de 17 ani, din municipiul Galați, depistat și condus la audieri. Față de toate cele trei persoane bănuite de comiterea infracțiunii de furt, Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați a dispus măsura controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.     

La data de 24 august a.c., în jurul orei 12.20, polițiștii Secției 2 Poliție Galați au fost sesizați de către reprezentantul unui market, situat pe strada Constructorilor, din municipiul Galați, cu privire la faptul că, în incinta magazinului, se află doi tineri pe care angajați i-au recunoscut ca fiind prezumtivii autori ai unor fapte de furt de pe raft, săvârșite anterior.

Polițiștii au mers imediat la fața locului, unde au identificat doi adolescenți, de 16 și 17 ani, din municipiul Galați, aceștia fiind conduși la sediul Poliției pentru audieri.

În urma probatoriului administrat, a rezultat că, în perioada 18.07 – 17.08.2021, aceștia ar fi comis șase fapte de furt, sustrăgând de pe rafturile magazinului bunuri în valoare de aproximativ 7 690 de lei.

Cei doi au fost reținuți, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, în cursul zilei de astăzi urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentMinistrul transporturilor Cătălin Drulă și vicepremierul Dan Barna în vizită la Podul suspendat peste Dunăre
Articolul următorCULISELE STATULUI PARALEL. Încep lucrările la linia de cale ferată București-Giurgiu