Un provesor din Tecuci de la Colegiul Național „Spiru Haret”, alături de elevii săi a pus la cale un proiect inedit.

Deși școala se desfășoară în online, asta nu a împiedicat un profesor din Tecuci, Ilaș Constantin, și pe elevii săi să pună la cale un proiect inedit. Aceștia au recreat „pe viu” mai multe tablouri celebre. „Tablouri vivante”, după cum îi spune și numele, a fost o inițitivă lăudată de cei din mediul online și distribuită de sute de ori.

„Activitatea din cadrul „școlii online” se materializează, la CNSH Tecuci, în rezultate dintre cele mai variate, mai neașteptate și originale, fiind o provocare deopotrivă pentru profesori și elevi (și, într-o mare măsură, și pentru părinți). Un exemplu despre ce înseamnă această provocare și, mai ales, despre puterea creativității și ingeniozității copiilor noștri: rezultatele obținute în orele de „Educație plastică” și „Educație artistică”, la tema „Tablouri vivante”. Rezultatele sunt excepționale! Felicitări, copii, felicitări, domnule profesor Ilaș Constantin!”, scrie pe pagina de socializare a colegiului.

Felicitari profesorilor si elevilor!!! Interesant, ingenios, creativ si distractiv!!!”, a scris cineva despre postare. Mai jos aveți un link către postare:

Activitatea din cadrul „școlii online” se materializează, la CNSH Tecuci, în rezultate dintre cele mai variate, mai…

Publicată de Colegiul Național "Spiru Haret" – Tecuci pe Marţi, 19 mai 2020

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine