Un comunicat al teatrului de păpuși Gulliver prezintă spectacolele acestei săptămâni.

Teatrul de Păpuși „Gulliver” continuă susținerea spectacolelor în aer liber cu două reprezentații planificate în acest weekend, respectiv sâmbătă și duminică, de la ora 10:30. Cei mici sunt așteptați la întâlnirea cu „Cei Trei Purceluși” și povestea lor jucăușă, cu peripeții amuzante. Într-o montare în care jocul marionetelor alternează cu cel al actorilor, după un scenariu inspirat din povestea lui Serghei Mihailov și adaptat scenic de regizorul Daniel Stanciu, protagoniștii trec prin multe peripeții, ajungând în cele din urmă să învingă răul. Decorurile imaginate de scenografa Daniela Drăgulescu și ilustrația muzicală Jou-Jou Dragan întregesc atmosfera de poveste.

Spectacolele au loc în curtea interioară a Teatrului „Dramatic”, în cadrul unei scene special amenajată în acest sens și adaptată la condițiile impuse de legislația în vigoare. Astfel, tuturor celor prezenți le sunt asigurate măsurile de siguranță corespunzătoare.

Prețul biletelor pentru spectacol este de 12 lei pentru copii și 15 lei pentru adulți iar biletele pot fi achiziționate online, accesând link-ul: http://bilete.teatrul-gulliver.ro/alege-spectacol sau de la sediul Teatrului, înainte de începerea spectacolului.

Totodată, în completarea spectacolelor desfășurate în aer liber, Teatrul de Păpuși „Gulliver” continuă seria de activități, povești și surprize online, păstrând conținutul variat și diversificat din mediul virtual: povești cu noi personaje, numere de magie, ateliere de creație. În continuare, se lucrează în colaborare cu Școala de Film și Televiziune pentru realizarea de noi momente inedite, pentru a asigura copiilor și părinților o ofertă artistică variată și atractivă.

Articolul precedentBăuturi alcoolice de contrabandă descoperite la Galați
Articolul următorVindeau substanțe vegetale susceptibile de a avea efecte psihoactive – pe scurt cannabis