Trei gălățeni au fost surprinși de polițiști conducând fără permis, beți și fără permis sau o mașină neînmatriculată. În toate cazurile, s-au deschis dosare de certare penală. 

Pe 10 noiembrie a.c., în jurul orei 10,00, polițiștii Biroului Rutier Tecuci au oprit în trafic, pe strada 1 Decembrie 1918 din localitate, un autoturism condus de un tânăr de 19 ani.

Cu ocazia controlului documentelor, polițiștii au constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Oamenii legii i-au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

A doua zi, în jurul orei 16,35, polițiștii Postului de Poliție Vânători au depistat un alt bărbat de 35 ani, din comuna Smârdan, conducând autoturismul, deși nu poseda permis de conducere. Mai mult, fiind testat alcoolscop, acesta a prezentat o valoare de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice.

Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului și conducere fără permis.

Tot pe 11 noiembrie a.c., dar mai devreme, în jurul orei 00,20, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Galați au oprit în trafic, pe strada Cloșca, un autoturism la volanul căruia se afla un tânăr de 18 ani, din județul Brăila.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că autoturismul figurează ca radiat din circulație din data de 15.04.2016. Şoferului i s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul neînmatriculat.

 

 

Articolul precedentEchipa gălățeană de baschet masculin a câştigat în deplasarea de la Focşani
Articolul următorAvarie la sistem! Certificatele de cazier judiciar nu se mai eliberează pe loc