Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate în cazul unui fost Consilier local în cadrul  C.L. al Com. Vânători, Jud. Galați. 

Ecaterina Hulea, fost Consilier local în cadrul  C.L. al Com. Vânători, Jud. Galați, s-a aflat în stare de incompatibilitate  întrucât, în perioada exercitării mandatului de consilier local (2016 – 2020), a încheiat cu Primăria Comunei Vânători, prin intermediul propriului P.F.A., două contracte de prestări servicii  în valoare totală de 30.000 lei și un act adițional, încălcând astfel  prevederile  art. 90, alin. (1) din Legea nr. 161/2003.

ANI a informat-o pe fosta consilieră despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistate sau reprezentate de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris.

Ecaterina Hulea nu au depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare.

 

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentBobby Păunescu, mesaj dur în Duminica migranților români: Statul nu face mai nimic pentru diaspora. Până la alegeri se va întâmpla o schimbare. Putin distruge infrastructura din Ucraina și cumpără România
Articolul următorAcțiuni ale polițiștilor gălățeni pe linia transportului public de persoane