Gălățenii se vor bucura în perioada 12-15 august de TÂRGUL TRADIȚIONAL DE SF. MARIA, care se desfășoară pe Aleea de la P-uri.

Delicii culinare tradiționale, produse de la stână,  pastramă de oaie, bulz cu brânză de burduf și mămăliguță, sărmăluțe, placinte tradiționale românești, mititei, murături, specialități la grătar, standuri cu bucate gustoase, toate vă așteaptă într-o atmosfera specifică târgurilor tradiționale. 

TÂRGUL TRADIȚIONAL DE SF. MARIA vă provoacă, cu cele mai savuroase „bucate de colecție”, din toate colțurile tării, preparate sub ochii pofticioșilor și servite tuturor celor care vor trece pe Aleea de la P-uri, de joi 12 august și până duminică 15 august, de marea sărbătoare a Sfintei Marii.

Regalul gastronomic va aduce la Galați bunătăți din toate colțurile țării, din Ardeal produse tradiționale de la Stâna lui Nicolae Ciobanul de la Vințul de Alba, bulz și pastramă la ceaun, cârnați de oaie și virșli, brânzeturi la burduf și telemea, plăcinte poale-n brâu și alivenci, cozonaci și prăjituri de casă sosite din Bucovina, plăcinte dobrogene cu brânză, spanac, carne, măr și dovleac, savurosul Kurtoș Kallacs vine si el din secuime, nu pot lipsi de la asa un festin gastronomic țuica tradițională de Argeș și palinca și nici vinul de Vrancea, asa ca vino să te răsfeți cu cele mai gustoase și savuroase bucate traditionale din bucătăria românească, plină de gust și tradiție!

Intrarea este liberă!

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentVideo/ Vitezoman consecvent. Depistat de radar cu viteză peste limita legală de două ori în interval de 10 minute
Articolul următorCopil de 14 ani accidentat de un șofer băut care a pierdut controlul autovehiculului