Săptămâna trecută ANPC a inițiat și găzduit lucrările unei reuniuni care a avut drept scop identificarea posibilelor îmbunătățiri ale legislației referitoare la insolvența persoanei fizice în România, respectiv la îmbunătățirea și completarea Legii nr. 151/2015.

La eveniment au participat reprezentanții ANPC – Claudiu Dolot, președinte, Vera Mitran, vicepreședinte și Dana Munteanu, director al Direcției Insolvența Persoanelor Fizice – față în față cu exponenții societății civile din domeniu, precum și ai asociațiior profesionale din domeniul bancar. 

Au fost discutate aspecte diverse pe care le presupune activitatea de gestionare a situațiilor de impas financiar în care unele dintre persoanele fizice se pot afla și modul în care această activitate se poate îmbunătăți prin detalierea suplimentară a cadrului legislativ în materie.

Subiectele deschise au rămas pe masa de lucru a participanților la discuție, pentru a fi aprofundate și pentru a putea fi continuate dezbaterile ulterior, în cadrul unei întâlniri.

Articolul precedentTaxa pe centrala de apartament – Când ar putea intra în vigoare
Articolul următorCadastru gratuit pebtru 6 localități din județul Galați